Baseret oksekind

Hovedretter

Her er en præsentation af vores hovedretter på Restaurant Bror. Vores hovedretter er skabt med fokus på autentiske smagsoplevelser og innovative tilgange til madlavning. Vi stræber efter at bruge sæsonens bedste råvarer og skabe retter, der vil overraske og glæde dine smagsløg. Her er et udvalg af vores signaturretter:

  1. “Braseret Oksekind med rødbede og krydderurter”: Oksekind, langtidsbraiseret i en rig og velsmagende sauce, der kombinerer saftige rødbeder og aromatiske krydderurter. Kødet er utroligt mørt og smelter næsten i munden. Serveret med en side af smørdampede grøntsager og en kartoffelpuré.
  2. “Paneret rødspættefilet med remoulade og sprøde kartofler”: Saftige rødspættefileter paneret i en let og sprød skorpe, serveret med en klassisk remoulade og sprøde, gyldne kartofler. Denne ret er en hyldest til de danske fiskeoplevelser og tilbyder en kombination af knasende teksturer og friske smagsnuancer.
  3. “Grillet lammekotelet med rosmarin og ratatouille”: Saftige lammekoteletter marineret med friske rosmarinblade og grillede til perfektion. Serveret med en farverig ratatouille af grillede grøntsager som aubergine, squash, peberfrugt og tomater. En dråbe af balsamico glace og en sprød persilleolie fuldender denne lækre ret.
  4. “Risotto med svampe og trøffelolie”: En cremet risotto lavet med sæsonens friske svampe, parmesanost og en subtil duft af trøffelolie. Risottoen er kogt til perfektion med en konsistens, der er både fyldig og silkeblød. En vidunderlig vegetarisk hovedret, der fortryller smagssansen.
  5. “Stegt andebryst med rødvinssauce og smørstegte kartofler”: Et saftigt andebryst med sprød skind, serveret med en intens rødvinssauce, der er reduceret til perfektion. Serveret med smørstegte kartofler og blancheret grønkål. Denne ret er en symfoni af smag og teksturer og giver en lækker kombination af mørt andekød og rige smagsnuancer.

Vores hovedretter er nøje udvalgt og tilberedt med omhu for at sikre, at hver bid er en fornøjelse for sanserne. Uanset om du er til kød, fisk eller vegetariske retter, vil vores hovedretter tilfredsstille din gastronomiske nysgerrighed og efterlade dig med en uforglemmelig madoplevelse på Restaurant Bror. Velbekomme!