sushi bowl

Sushi bowls

Lad mig fortælle dig om vores lækre sushi bowls på Restaurant Bror. Vores sushi bowls er en moderne og unik fortolkning af den traditionelle sushioplevelse. Vi kombinerer friske ingredienser og delikat tilberedt sushi-ris med et udvalg af toppings og smagfulde saucer. Her er et udvalg af vores signatursushi bowls:

  1. “Tuna Poke Bowl”: En lækker bowl med frisk tun i skiver, marinaderet i en kombination af sojasauce, sesamolie og tang. Serveret på en seng af sushi-ris og blandet med avocado, agurk, ristede sesamfrø og tangsalat. Toppet med en sprød tempura-reje og serveret med en spicy mayo-dressing. Denne bowl er en fest for både øjnene og smagsløgene.
  2. “Salmon Teriyaki Bowl”: En bowl med saftig laks, grillet med en velsmagende teriyaki-sauce. Serveret på sushi-ris og toppet med sprøde edamamebønner, revet gulerod, avocado og frisk koriander. Garnér med sprøde tempura-flager og serveret med en sød og saltet teriyaki-dressing. Denne bowl er en harmonisk kombination af sødme og umami-smag.
  3. “Vegetarian Sushi Bowl”: En farverig bowl til vegetariske smagsløg. Sushi-ris kombineres med en variation af friske grøntsager som agurk, avokado, radise, gulerod og blomkål. Toppet med ristede sesamfrø, hakket noritang og friske spirer. Serveret med en cremet wasabi-dressing for at tilføre lidt krydret varme til retten.
  4. “Spicy Shrimp Bowl”: En smagfuld bowl med krydrede rejer, serveret på sushi-ris med friske grøntsager som agurk, mango, rød peberfrugt og forårsløg. Toppet med sprøde tempura-stykker, frisk koriander og et strejf af lime. Serveret med en spicy sriracha-mayo-dressing for at give et ekstra spark til smagssansen.
  5. “Crab California Bowl”: En lækker bowl med krabbekød, blandet med friske agurk- og avokadostykker, tangsalat og tobiko (fiskeæg). Serveret på sushi-ris og toppet med en sprød tempura-reje og en mild wasabi-dressing. Denne bowl giver en harmonisk kombination af sødme, salt og umami-smag.

Vores sushi bowls er en fantastisk måde at nyde smagene og teksturerne fra sushi på en mere afslappet og tilgængelig måde. De er også velegnede til både frokost og middag. Uanset hvilken sushi bowl du vælger, vil du opleve en velsmagende og tilfredsstillende kulinarisk oplevelse på Restaurant Bror. Velbekomme!